اطلاعیه استفاده از مجموعه اقامتی در جزیره کیش

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۳ کد : ۱۸۵۵۳ اطلاعیه اداره رفاه
اطلاعیه استفاده از مجموعه اقامتی در جزیره کیش

قابل توجه همکاران محترم علمی و اداری دانشگاه

به منظور توسعه خدمات رفاهی در زمینه سفر برای اعضای دانشگاه، طی قرارداد با دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اعضای محترم علمی و اداری دانشگاه می توانند از مجموعه اقامتی آن دانشگاه واقع در جزیره کیش، شهرک صدف، میدان گلستان (میدان شهدا)، مجتمع بهاران با شرایط و تسهیلات ذیل استفاده نمایند:

1. محل اقامت به صورت یک واحد 2 خوابه با ظرفیت 6 نفر می باشد.
  2. ساعت تحویل اتاق 14 و ساعت تخلیه 12 می باشد.
  3. اقامت حداکثر تا سه شب امکان پذیر می باشد.
  4. طبخ غذا در داخل واحد امکان پذیر است.
  5. هزینه برای هر شب اقامت در مجتمع بهاران (یک واحد آپارتمان شش تخته) 350 هزار تومان می باشد.

نحوه درخواست:

1. درخواست های اقامت صرفا از طریق سامانه اتوماسیون اداری دانشگاه بخش خدمات الکترونیکی قابل قبول می باشد.
  2. همکاران می بایست پس از ثبت درخواست و تایید نهایی آن، فیش واریزی خود را به شماره شبا 590100004001110103019962 RI شماره شناسه 355110158124008002537191000000 شعبه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از طریق اتوماسیون اداری به کارشناس اداره رفاه کارکنان ارسال نمایند.
  3. درخواست اقامت می بایست بر اساس زمانبندی اعلام شده و حداقل یک هفته قبل و به همراه مشخصات میهمانان (صرفاً اقوام درجه یک) در بخش خدمات الکترونیکی به اداره رفاه کارکنان ارسال شود.
  4.  پس از رزرو و پرداخت وجه، درصورت کنسل شدن، مبلغ قابل استرداد نخواهد بود.
  5. ارائه شناسنامه و کارت ملی در هنگام ورود الزامی می باشد.
  6. جهت دریافت خدمات اقامت حضور همکار گرامی الزامی می باشد.
  7. هر یک از همکاران در یک ماه امکان استفاده از یک اقامتگاه را خواهند داشت.

اداره رفاه کارکنان

( ۱۰۵ )