مجموعه اقامتی دانشگاه صنعتی شریف واقع در رضوانشهر

۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۶ کد : ۱۷۶۸۲ اطلاعیه اداره رفاه
مجموعه اقامتی دانشگاه صنعتی شریف واقع در رضوانشهر

قابل توجه همکاران محترم علمی و اداری دانشگاه

به منظور توسعه خدمات رفاهی در زمینه سفر برای اعضای دانشگاه، طی قرارداد با دانشگاه صنعتی شریف، اعضای محترم علمی و اداری دانشگاه می توانند از مجموعه اقامتی آن دانشگاه واقع در گیلان، رضوانشهر، بخش پره سر، روستای نوکنده با شرایط و تسهیلات ذیل استفاده نمایند:

1. محل اقامت به صورت یک واحد ویلایی چهار تخته می باشد.
  2. ساعت تحویل اتاق 15 و ساعت تخلیه 11 می باشد.
  3. اقامت حداکثر تا سه شب امکان پذیر می باشد.
  4. طبخ غذا در داخل واحد امکان پذیر است.
  5. قیمت برای هر شب اقامت (یک واحد آپارتمان چهار تخته) 120 هزار تومان

نحوه درخواست:

1. درخواست های اقامت صرفا از طریق سامانه اتوماسیون اداری دانشگاه بخش خدمات الکترونیکی قابل قبول می باشد.
  2. همکاران گرامی می بایست پس از ثبت درخواست، از طریق درگاه پرداخت دانشگاه صنعتی شریف هزینه اقامت را پرداخت و تصویر فیش واریزی را برای کارتابل امور سفر ارسال نمایند.
    نکته: در صفحه پرداخت دانشگاه صنعتی شریف در سطر سوم مبلغ پرداختی، در سطر چهارم گزینه مهمان را ذکر کرده و سپس سایر مشخصات را تکمیل و اقدام به پرداخت نمائید.
  3. درخواست اقامت می بایست بر اساس زمانبندی اعلام شده و حداقل یک هفته قبل و به همراه مشخصات میهمانان (صرفاً اقوام درجه یک) در بخش خدمات الکترونیکی به اداره رفاه کارکنان ارسال شود.
  4.  پس از رزرو و پرداخت وجه، درصورت کنسل شدن، مبلغ قابل استرداد نخواهد بود.
  5. جهت دریافت خدمات اقامت حضور همکار گرامی الزامی می باشد.
  6.  هر یک از همکاران در یک ماه امکان استفاده از یک اقامتگاه را خواهند داشت.

آدرس: گیلان، رضوانشهر، بخش پره سر، روستای نوکنده

اداره رفاه کارکنان